Algemene Voorwaarden

Versie 1.0

Retourneren
Als je een artikel hebt gepast en deze bevalt niet, dan mag je je bedenken, binnen 14 dagen nadat jij (of iemand anders voor jou) je bestelling heeft ontvangen, en het artikel gratis retourneren of terugbrengen in een van onze winkels. Je ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je je hebt bedacht je geld terug.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van kennelijke vergissingen of kennelijke fouten.

Kleuren
Het is mogelijk dat de kleuren die worden weergegeven niet exact overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren van het artikel. Dit is afhankelijk van de instellingen van je computer en/of beeldscherm.

Klachten
Als je klachten hebt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Je ontvangt van ons binnen een werkdag antwoord. Het is mogelijk dat wij iets langer nodig hebben om antwoord te geven op je klacht, maar dan brengen wij jou daarvan op de hoogte.

Garantie
Bij ons geldt altijd 'niet goed = geld terug'. Dus als een product niet voldoet aan de vermelde specificaties of kwaliteitseisen die je mag verwachten, neem dan contact met ons op via 020 - 3412667 of bezoek één van onze boutiques.

Identiteit
CostesFashion.com
San Franciscostraat 12
1175RE Lijnden
Telefoon: 020-3412667
E-mail: service@costesfashion.com

KvK-nummer: 18026620
BTW-nummer: NL006408023B01

Betalingsvoorwaarden AfterPay Acceptgiro
Indien je betaalt met AfterPay Acceptgiro ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van AfterPay.