Bezorgen

Er zijn drie bezorgmethodes waaruit je kunt kiezen, namelijk:

  • Thuisbezorgen met PostNL
  • Ophalen bij een PostNL Servicepunt
  • Ophalen in een Costes boutique

Thuisbezorgen met PostNL

Kies je ervoor om de bestelling thuis te laten bezorgen, dan kun je zelf het gewenste leveringsadres opgeven. Daarnaast is het mogelijk om de dag te kiezen waarop je de bestelling wenst te ontvangen. Het is mogelijk om tot 14 dagen na de besteldatum een bestelling thuis te laten bezorgen. Thuisbezorgen kost €3,95. Op zondag en feestdagen kan er helaas niet bezorgd worden.

Ophalen bij een PostNL Servicepunt

Wanneer je voor deze optie kiest, kun je zelf een PostNL Servicepunt selecteren. De meeste servicepunten van PostNL zijn overdag, ’s avonds en in het weekend geopend. Het pakketje wordt hier bezorgd en je ontvangt een e-mail zodra je bestelling klaar ligt. De kosten voor het afhalen van je bestelling bij een PostNL Servicepunt zijn €3,95.

Ophalen in een Costes boutique

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in een Costes boutique bij jou in de buurt. Je hebt dan de keuze om een afhaalbericht per e-mail en/of sms te ontvangen, wanneer de bestelling in het geselecteerde filiaal binnen is. Neem je orderbevestiging uit de e-mail en een geldig ID mee als je de bestelling ophaalt. Je bestelling blijft 14 dagen beschikbaar in het filiaal. Wordt de bestelling niet opgehaald binnen dit termijn, dan vervalt de bestelling en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Er zijn geen verzendkosten verbonden aan het ophalen van jouw bestelling in een Costes boutique.