Costes Fashion

Let’s introduce: Gastblogger Just Like Sushi

By 10 June 2015 Fashion, Hotspots

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is de nieuwste gastblogger voor Costes. Vanaf nu zal ze je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Ze was onlangs in New York en heeft 5 handige budget tips! 

A dream come true, zo voelde voor mij mijn eerste trip naar New York en uberhaupt om in de Verenigde Staten te zijn. De Big Apple is de stad van grote dromen (en burgers), een stad die nooit slaapt en vol zit met de beste hotspots. Er wordt vaak gedacht dat deze stad erg prijzig is maar als je net de goede tips weet kun je zeker hier en daar wat centjes besparen om deze weer te investeren in een aanvulling van je kledingkast. Graag deel ik met jullie vandaag een paar handige budget tips voor New York – en natuurlijk mag een toffe look op de Brooklyn Bridge niet ontbreken.

5 Handige New York Budget Tips

  1. New York City Pass / Wanneer je New York bezoekt voor de eerste keer is het zeker aan te raden om de City Pass aan te schaffen. Zeker als er meerdere bezienswaardigheden en musea op de planning staan, zul je met deze pas veel centjes besparen. Door de aankoop van deze pas (rond 100 dollar) kun je 6 top attracties, zoals Top of the Rock en Statue of Liberty, bezoeken en bespaar je zowel tijd als geld. Ook hoef je niet in alle lange rijen te staan voor een kaartje. Wat wil je nog meer?

 

  1. Reserveer een fiets online / Wanneer je in de toeristische gebieden rondloopt zul je merken dat je op elke hoek wel wordt aangesproken met de vraag of je een fiets wilt huren. Wanneer je van te voren online wat onderzoek doet zul je zien dat wanneer je online reserveert veel geld bespaart. Wij hebben meer dan 50% kunnen besparen op een dagje fietsen.

 

  1. Bezoek een lokale markt / Net als elke andere stad heeft New York genoeg leuke markten waar je heerlijk kunt vertoeven, lekker wat kunt eten en misschien een goede koop kunt doen. Een van de leukste markten in New York is de Williamsburg Flea Market in Brooklyn waar je heerlijk kunt eten bij een van de food-trucks. En je mode en interieur hart gaat sneller kloppen bij de vele vintage kraampjes.

 

  1. Ga met de metro / Misschien is het een voor de hand liggende tip; maar ontdek New York vooral door middel van de ondergrondse metro. Natuurlijk is het heel verleidelijk om voor de iconische gele taxi’s te gaan maar de metro heeft ook zijn charme. Daarnaast is het zeer budget vriendelijke omdat je voor een kaart voor 7 dagen maar $30 betaalt. Wanneer je meer dan 2 ritten per dag maakt (en dat doe je zeker) heb je dat bedrag er al uit.

 

  1. Happy hours / Wanneer je van een drankje op zijn tijd houdt, dan zijn de happy hours in New York perfect voor jou. Bij vele leuke barretjes, restaurants en rooftop bars kun je net buiten de drukke uren genieten van heerlijke drankjes en cocktails voor een fractie van de originele prjjs. Wat wil je nog meer?

Image Map

You Might Also Like

[fbcomments]