Costes Fashion

4 & 5 maart: Sample Sale!

By 4 February 2016 Costes HQ

Op 4 en 5 maart is het dan echt zover: de allereerste Costes Sample Sale! Dat betekent samples en stock shoppen voor een fijn prijsje. Geloof ons: dat wil je niet missen! 

We durfden er toen 2,5 jaar geleden de eerste boutique opende niet over te dromen, maar het gaat nu dan echt gebeuren! Op 4 en 5 maart kun je bij Wicked Grounds in Amsterdam terecht om Costes items voor een leuke prijs op de kop te tikken. Speciaal voor de sample sale bieden we exclusieve productiesamples aan en trekken we ons magazijn leeg. Dé kans dus om een uniek item te scoren of dat ene jurkje waarvoor je vorig jaar nét te laat was alsnog te kopen. En dat alles voor een zacht prijsje.

€10 shoptegoed
Om de opkomst tijdens de sample sale goed te kunnen reguleren verkopen we tickets. Maar niet voor veel! Voor slechts €5 ben jij verzekerd van een shopsessie én ontvang je €10 shoptegoed, die je tijdens de sample sale kunt besteden. Win-win dus!
Ben je al om? Shop dan hier direct jouw ticket!

Wicked Grounds
De sample sale vindt plaats bij in The Warehouse van Wicked Grounds. Een Costes-proof ruimte met zonnige binnentuin én plantjes aan het plafond (kijk dus ook zeker even omhoog tijdens het shoppen). En ook nog eens supergoed bereikbaar. Direct langs de A10, met plenty parkeerplekken en op 10 minuten loopafstand van tram en bus. Oja, en ze kunnen daar ook nog eens voor hele lekkere hapjes en drankjes zorgen. Wel zo fijn na een flinke shopsessie met -misschien wel- lange rijen.

Het moge duidelijk zijn: de Costes sample sale wil je niet missen. Dus blok 4 en/of 5 maart in je agenda en trommel je vriendinnen op.
Verzeker jezelf van een plekje en koop hier jouw ticket voor €5, ínclusief €10 shoptegoed!

Oh, en vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten op ons Facebook event voor alle actuele info.
See you there!

You Might Also Like

[fbcomments]