Costes Fashion

De hipste hotspots in Antwerpen

By 8 March 2017 Hotspots

Ben jij toe aan een weekendje er even lekker tussenuit maar wil je niet te ver reizen? Dan is Antwerpen een dikke aanrader! In deze Vlaamse stad valt er veel te beleven: genieten van een shopping spree, een bezoekje brengen aan de zoo vlak naast het adembenemende station, langs de schelde wandelen en verschillende musea bewonderen.

In Antwerpen kan je naast cultuur opsnuiven ook nog eens heerlijk ontbijten, lunchen en borrelen. Benieuwd naar de beste eettentjes? Onze marketing stagiaire Radhika is geboren en getogen Antwerpse en geeft jou de best tips uit eerste hand!

                                                                                                                         

kaffeenini

Op zoek naar een plekje om te lunchen of brunchen? dan is Kaffeenini the place to be. Hier hebben ze de lekkerste bagels en speciale koffies.

 

In de Lunchbox kan je terecht voor heerlijke gezonde bio gerechten. De kaart heeft veel lekkers aan te bieden zoals wraps, hamburgers, broodjes etc. Daarnaast is de Lunchbox ook een perfect rendezvous point om drankjes te doen.

In Tartine eet je gegarandeerd in overvloed. Als je fan bent van extravagante broodjes en lekkere huisgemaakte drankjes, dan zou ik al snel deze hotspot in je to-do list schrijven!

Voor een healthy fix, ben je bij Divers op het juiste adres. Dit is een ideale stop voor health nuts die van smoothies, sapjes en smoothiebowls houden.

You Might Also Like

[fbcomments]