Costes Fashion

COSTES MEN

By 11 april 2017 Costes HQ, Fashion
costes_men_2254 copy

In februari 2017 lanceerde Costes voor het eerst een men collectie. De Costes men collectie is stijlvol met een casual twist. Mannen kunnen voor elke gelegenheid bij Costes men terecht: van een klassieke look voor op kantoor tot een casual sweater en jeans om er in het weekend op uit te gaan.

Costes men heeft separate stores met alleen de men collection en gecombineerde men- en women boutiques. In 2017 zullen er een hoop nieuwe verkooppunten bijkomen. In de loop van het jaar zal de men collectie ook online verkrijgbaar zijn via www.costesfashion.com.

Costes men boutiques: 
Den Bosch
Alkmaar
Eindhoven

Costes uni boutiques:
Deventer
Breda
Antwerpen
Amsterdam-Zuid

Klik hier voor een compleet overzicht van de Costes boutiques.

costes_men_2696 copy

costes_men_2376 copy

costes_men_1737 copy

costes_men_2959 copy

CostesDeventer-3289

CostesDeventer-3330

CostesDeventer-3337

You Might Also Like