Costes Fashion

Feminine Utility

By 17 januari 2018 Fashion
180117_FeminineUtillity_post_01

Stoer, strijdvaardig & androgyn? Think again. De modern utility trend krijgt dit seizoen een vrouwelijke twist. Waar de nadruk voorheen lag op fashion meets function, shift deze term nu naar fashion meets femininity. Utility jackets met rijke versieringen op de borst en dito blousjes, skinny jeans met metallic stripes, leather look accenten en stevige materialen. Denk aan praktische elementen zoals ruime klepzakken en grote knopen, maar vooral veel groen! Khaki tinten bepalen het straatbeeld van deze trend en tillen jouw look naar een edgy niveau. Draag de stoere items in combinatie met silky fabrics voor de ultieme feminine finish. Drapeer het utility jack over een jurk voor een vrouwelijk accent of ga voor een tucked-in utility blouse en accentueer je silhouet. Run the world!

180117_FeminineUtillity_post_02

De Utility Jacket niet vrouwelijk? Combineer met een maxi dress voor een look oh zo feminine.

180117_FeminineUtillity_post_03

Draag de Utility Blouse tucked-in je pantalon voor een elegant silhouet met een vleugje edginess.

180117_FeminineUtillity_post_04

Geef modern utility een soft touch in de Velvet Pleats Skirt. Style met een oversized jack voor een empowering look.

180117_FeminineUtillity_post_05

Laat het vrouwelijke accent de boventoon voeren in de Bow Tie Blouse. Style met een leather look pantalon en rock de trend.

You Might Also Like