Costes Fashion

For the love of red

By 26 februari 2018 Fashion
180219_ForTheloveOfRed_post_01

Lights, camera, passion. Dit seizoen domineert de koningin der kleuren het straatbeeld. Van vurig felrood tot mysterieus burgundy, rood tilt je look naar een hoger niveau. Geen kledingstuk is zo empowering als de rode blazer. Combineer met een statement tee en een denim voor het all-time favourite streetstyle beeld. Sheer materialen met all-over florals, soepelvallende blouses en bloemige hoofdbanden. Ook red velvet passeert de revue voor een soft-coated look. Rood doet je energielevel stijgen, boost je zelfverzekerdheid en stimuleert vrouwelijkheid. Ga voor een jurk met all-over florals en ervaar het Red Dress Effect als nooit tevoren. Is red carpet red too much voor jou? Kies dan voor een lieflijke variant, zoals lichtrood of koraal. Laat je inspireren & go all on red.

180219_ForTheloveOfRed_post_02

Ultimate wishlist material: de Velvet Uni Sweat. Did anyone say red velvet?

180219_ForTheloveOfRed_post_03

Tailleer de Rose Dress met een subtiele ceintuur voor een city chic look.

180219_ForTheloveOfRed_post_04

Krachtig en stijlvol. Maak een statement in de Double Button Blazer. Cool it down met een stoere denim voor de perfecte streetstyle.

180219_ForTheloveOfRed_post_05

Ga voor een lieflijke twist in de Satin Tee Top. Draag de top met een plisse rok voor een vrouwelijk silhouet.

 SHOP ALL RED >

You Might Also Like