Costes Fashion

Fashion Week SS18: dé trends.

By 14 maart 2018 Fashion
Costes_fashion_week_hoofdbeeld

SHINE ALL DAY
It’s a wrap! Nu Fashion Week voorbij is staan we natuurlijk te popelen om de key looks van dit seizoen uit te lichten. Een van de trends die de revue passeerden is patent leather. Lakleren broeken, schoenen en jassen geven het straatbeeld meer shine dan ooit. Niet te missen is de anorak in lakleren uitvoering. Deze glanzende coat is niet alleen windproof, ook creëer je hiermee een instant trend look. Naast lakleer spotten we ook een overload aan flare denims. Jeans met uitlopende pijpen die hoog in de taille vallen komen je silhouet enorm ten goede. Feminine shapes & legs for days. Style de jeans af met slip-on loafers voor de ultieme spring/summer style. Als kers op de taart lopen de catwalks dit seizoen over van de bum bags. Deze tassen draag je om je middel voor de ultieme shape. Praktisch & cool; de bum bag is smokin’ hot.

180312_fashionweek_post_01

CHECK!
Een trend die ook zeker niet in je garderobe mag ontbreken dit seizoen is de checkprint. We spotten maxi coats, flare pantalons, blazers en sjaals met checks all-over. De nostalgische Gingham ruit maakt haar rentree en introduceert een moderne variant van de ’60s Gingham. Het ruitdessin is zowel casual als chic goed te stylen en wordt veel gespot in combinatie met leer en denim. Ga all the way in check-on-check of verwerk dit stijlvolle dessin subtiel in je nieuwe voorjaarslook. Dé eyecatcher is de jacquard coat met all-over checkprint. Style de coat met een skinny jeans en een kanten top voor de perfecte streetstyle look. It’s all in the check.

180312_fashionweek_post_02

THE TRENCH EFFECT
Spring weather-proof en ontzettend stijlvol. Dat kan maar één item zijn: de klassieke trenchcoat. Zoals de rode jurk menig hart sneller doet kloppen, zorgt ook deze fijne coat voor een zogeheten Trench Effect. De jas straalt klasse & stijl uit en is eindeloos te combineren. We spotten de trench tijdens Fashion Week casual met een fijne jeans en sneakers, maar ook city chic met een jurk en rode pumps. De beige tint maakt de coat tijdloos en onmisbaar in je nieuwe spring/summer garderobe. Paris looks good on you.

180312_fashionweek_post_03

You Might Also Like